Perî’de seçim çalışmaları sürüyor: İrademize sahip çıkalım

img

DÊRSIM – Perî’de seçim çalışmalarına katılan Mêrdîn Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Devrim Demir, “Burayı var edecek, koruyacak olan yine biziz” dedi. 

Halkaların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Dêrsim’in Mêzgêr (Mazgirt) ilçesine bağlı Perî’de yenilecek seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Dêrsim Belediye Eşbaşkanı Birsen Orhan,  Mêrdin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Devrim Demir, Perî Belediye Eşbaşkan adayları Naciye Aslan ve Orhan Çelebi ile DEM Parti il, ilçe yöneticileri ve bileşenlerden oluşan heyet, Sörek,( Karabulut) ve Köteriç ( Güney Harman) mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Halkın taleplerini dinleyen DEM Partililer, evlerde kadınlarla bir araya geldi. 
 
‘BURAYI KORUYACAK OLAN YİNE BİZİZ’
 
Mêrdîn Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Devrim Demir, “Başka yere verecek oyumuz yok” diyerek, sandıkta kayyımlara yanıt verilmesi gerektiğini belirtti. “Bizim geleceğimize, irademize sahip çıkmamız gerekiyor” diyen Demir, “Kurdistan’ın hali ortada, yolların halini gördük. Sistemin bunca zamandır gasp ettiği bir belediye var ama buraya bir yatırımı olmadı. Muhalefetin de buna dönük bir çabası yatırımı yok. Dolayısıyla burayı var edecek, koruyacak olan yine biziz.”