Bakırhan: Mûş hak ettiği hizmete kavuşacak

img
MÛŞ - Mûş Belediyesi ziyaretinde konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Muş hak ettiği hizmete sonunda kavuşacak" dedi. 
 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan, Kurban Bayramı'nın 3'üncü gününde Mûş'ta belediye ziyaretlerinde bulundu. Bakırhan ve beraberindekiler, Mûş merkez, Milazgir (Malazgirt), Gimgim (Varto) ve Kop (Bulanık) belediyeleri ile Bedlîs’in Ovakışla Belde Belediyesi'ni ziyaret etti. Kent vekilleri ile çok sayıda partili Bakırhan'a ziyaretlerde eşlik etti. 
 
Mûş Belediyesi’nde konuşan Bakırhan, "Muş'un bizim yüreğimizde her zaman çok özel bir yeri vardı. Çünkü hiçbir zaman  bir hizmet görmedi. Halkımız hizmete aç bir şekilde hizmet bekledi" dedi. 
 
Tozlu yollar, toplanmayan çöpler, barınma ve işsizlik gibi sorunların olduğuna dikkati çeken Bakırhan, "Kadınlar için bugüne kadar ciddi bir hizmet üretilmemiş. Mûş Belediyesi’nin olanakları bir aileye, parti yanlısına peşkeş çekilmiş. Mûş Belediyesinin borcu Mersin, Adana gibi büyükşehirlerle yarışacak düzeydedir. Dolayısıyla Mûş hak ettiği hizmete sonunda kavuşacak. Buradan tekrar eş başkanlarımızı kutluyorum. Bütün Mûş halkına hizmet veren bir anlayışla hizmet edeceğiz" diye konuştu.